Velg en side

ARBEIDSKLÆR – ARBEIDSTØY

Arbeidsklær 

Arbeidsklær handler like mye om komfort og kvalitet for noen, som det handler om vern og sikkerhet for andre. Arbeidsklær de siste årene har gått fra å være tunge og stive, til å bli mer tekniske, lettere og mykere. Stretch er fellesbetegnelsen her. De fleste håndverkere sverger til stretch i blant annet arbeidsbukser og arbeidsjakker. Dette igjen gir lettere og mer bevegelig arbeidstøy. Gode arbeidsklær er viktig for de som må bruke dette lange arbeidsdager under forskjellige arbeidsforhold, da en håndverker tilbringer mer tid i arbeidstøy, enn de bruker fritidstøy.

Arbeidsklær fra kjente leverandører

Vi fører arbeidsklær fra de største kjente merkene som Snickers Workwear, F.Engel, Hultafors, Blåkläder og Helly Hansen Workwear.  Lang levetid og god kvalitet er viktig når man skal utføre arbeid over mange år.

Arbeidstøy må være funksjonelt

Arbeidstøy skal være funksjonelt, så er det viktig at brukeren får de riktige veiledningene av oss som sitter på ekspertisen. Og det handler blant annet om benlengde, hvilke type arbeid og under hvilke forhold arbeidsklærne skal brukes.

Har du spørsmål vedrørende arbeidsklær?

Ta kontakt med oss på e-post eller telefon.