Profilering av arbeidsklær med transfer logo og brodering hos Workwear AS

Workwear AS er en ledende leverandør av arbeidsklær og profileringstjenester som hjelper bedrifter med å fremme sin bedrift gjennom skreddersydde løsninger. Med fokus på kvalitet, holdbarhet og profesjonalisme, tilbyr Workwear AS et bredt spekter av profileringstjenester, inkludert transfer logo og brodering.

workwear logo 2x
Transfer logo

Workwear AS tilbyr transfer logo tjenester som gjør det mulig for bedrifter å plassere sitt merke på arbeidsklær i en rekke farger og størrelser. Transfer logoer er ideelle for bedrifter som ønsker å gjengi detaljerte design, fargerike logoer eller grafikk som ikke enkelt kan oppnås med tradisjonell brodering. Logoene blir trykket på arbeidsklærne med høy presisjon og holdbarhet, slik at de tåler daglig bruk og vask.

Brodering

Brodering er en tidløs og elegant måte å profilere arbeidsklær på. Workwear AS tilbyr broderingstjenester av høy kvalitet som gir et sofistikert utseende til bedriftens logo eller navn på arbeidstøy. Brodering er spesielt egnet for klær laget av materialer som bomull, fleece og polyester. Det gir et varig preg av profesjonalitet og merkevareidentitet.

Minste bestillingsmengde

For å sikre at hver bedrift får den beste verdi for pengene, har Workwear AS en minste bestillingsmengde på 15 stk per logo type. Dette gjør det enkelt for både små og store bedrifter å dra nytte av deres tjenester, samtidig som de opprettholder en høy standard på kvalitet og utførelse.

Prisstruktur

Prisene for profileringstjenester hos Workwear AS varierer avhengig av flere faktorer, inkludert farger, størrelse på logoen og mengden arbeidsklær som skal profileres. Dette gjør at bedrifter kan velge alternativer som passer best for deres budsjett og behov. Workwear AS streber alltid etter å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvalitet.

Vector format logoer

For å sikre den beste trykk kvaliteten og nøyaktigheten i profileringen, ber Workwear AS om at logoer blir levert i vector format, som ai, eps, png m.m. Har dere ikke dette kan vi samarbeidspartnere som gjør dette for oss.  Dette sikrer at logoene kan skaleres til forskjellige størrelser uten tap av kvalitet. Bedrifter kan samarbeide med Workwear AS for å sørge for at logoene er klare til bruk og oppfyller de nødvendige tekniske kravene. Når logoene kommer til Workwear, så er logoene deres, men vi oppbevarer de i arkivet, så dere kjapt kan få med klær med logo på når dere handler. Detre bestilles når det begynner å bli tomt, så sant det ikke er en annen avtale på det

Gjennom sine tjenester med transfer logo og brodering hjelper Workwear AS bedrifter med å skape en profesjonell og enhetlig firmaidentitet gjennom deres arbeidsklær. Med fokus på kvalitet, tilpasning og en dedikert tilnærming til kundetilfredshet, er Workwear AS den ideelle partneren for arbeidsklær profilering.

Bestilling

For å få mer informasjon om prisstrukturer, tilgjengelige tjenester og krav til logoformater, bør du kontakte Workwear AS direkte.