Eksklusiv studentrabatt hos Work Wear AS, spar 25 % på alt i nettbutikk og butikk!

Vi i Workwear AS er glade for å kunngjøre vår eksklusive studentrabatt som gir deg fantastiske besparelser på arbeidsklær og profileringstjenester. Enten du er en aktiv student eller en fremtidig håndverker, ønsker vi å hjelpe deg med å presentere deg selv på den beste måten gjennom skreddersydde løsninger på arbeidsklær. Nå kan du oppnå 25 % rabatt på alle våre produkter både i nettbutikken og i vår fysiske butikk.

Arbeidsbukser
Hvordan få studentrabatten:

For å dra nytte av vår spesielle studentrabatt, er det enkelt å komme i gang:

  1. Besøk Butikken: Ta turen til vår butikk og vis frem ditt gyldige studentbevis eller tilsvarende dokumentasjon. Vårt vennlige team vil veilede deg gjennom vårt utvalg av arbeidsklær og hjelpe deg med å velge de beste alternativene for dine behov.

     

  2. Netthandel: Ønsker du å handle online? Send en forespørsel til ordre@work-wear.no med bevis på din studentstatus. Så vil vi opprette en bruker der du kan handle online med gode rabatter.
Hvorfor velge Workwear AS som studnet
  • Bredt Utvalg: Vi tilbyr et omfattende utvalg av arbeidsklær og profileringstjenester som passer for en rekke bransjer og formål. Merkevarer som Helly Hansen, Snickers og Blåkläder.

  • Kvalitet og Holdbarhet: Våre produkter er nøye utvalgt for sin kvalitet og slitestyrke, noe som sikrer at de tåler daglig bruk og utfordrende arbeidsmiljøer.

  • Profesjonell Profilering: Enten det er brodering eller transfer logo, gir vi arbeidsklærne dine et personlig preg som fremhever din merkevare og identitet.

  • Erfarent Team: Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom valgene og sikre at du får det du trenger til ditt behov.

Grip sjansen til å forbedre din profesjonelle fremtoning med kvalitetsarbeidsklær til en uslåelig pris. Besøk vår butikk i dag eller send en e-post til ordre@work-wear.no for å få tilgang til vår nettbutikk med studentrabatt. Workwear AS er her for å hjelpe deg med å skinne på og utenfor studiene!

Per roger

Per Roger 

Daglig leder