WORK WEAR AS

En leverandør av arbeidsklær, profilklær, verneutstyr, fallsikring og verktøy.

Workwear AS er en total leverandør av arbeidsklær, vern, sikkerhet og vernesko. I vår butikk på Ryen har vi satset på flere av de store leverandører av arbeidsklær i Norge og fra Danmark. Vi fører blant annet merker som Helly Hansen, Snickers, Engel, Blåkläder, Portwest, Sievi m.fl. Vi har tatt det beste fra hver aktør og satt sammen dette i våres butikk på Ryen og Gjøvik, for å kunne tilby kunden det de vil ha. Samt at vi fører en del andre produkter fra bla, Clique, Craft, Monitor, Tegera m.fl. 

Vi ordner logoer for kunden og trykker på stedet i våres butikk. Ønsker dere firma avtale med Workwear AS, ta kontakt for å bli faktura-kunde. Fri utkjøring i Oslo/Omegn!

IMG 4085 1

Team Work Wear

– Avd Oslo

Work wear ansatt2

Trine Aaland

Butikksjef

Trine startet mai 2020 og har mange års erfaring i bransjen, og er firmaets butikksjef. Ett arbeidsjern av de sjeldne. Hun har full kontroll på det meste og passer på at det er varer i hyllene. Dere hører henne i butikken som en koselig «Nøtteskrike». Hun er ivrig på Sats og hva drikkeflasken
inneholder….. ingen som vet!

Per roger

Per Roger 

Daglig leder

Per Roger har ett titalls års erfaring i bransjen. Han lever virkelig opp til at han er vårt leksikon og har en god del flere hjerneceller enn oss andre. Det kommer også frem ved at han er en av to som startet selskapet. Han (en god sjef som) kan beskrives med ett ord. BH! Pusher, løfter og holder alt på plass!

Hanen i hønseflokken. På fritiden er det golf, paddel, innebandy og sykkel som holder han aktiv utenom familien.

Work wear ansattpng

Åshild Bang

Salg

Åshild er vårt nyeste tilskudd i denne familien. Med seg i ryggsekken har hun 10 års erfaring innen bygg og anlegg, både ute i produksjon og på kontoret. Hos oss er hun både å se i butikken og ute på veien til kunder. På fritiden trives hun best i skauen ved ett ørret vann og/eller på sin Harley
Davidson.

Janicke

Janniche Hillestad Huuse

Butikkmedarbeider

Janniche har jobbet hos oss siden 2021 og er en av våre flere poteter. Hun har flere års butikkerfaring fra sko bransjen som hun spar med seg videre. Holder seg hovedsakelig i butikken, med ben som går som trommestikker til lageret, sko, til trykking og oppakking av varer. På fritiden driver hun og syklerpå gøy, på hytta og er den blidfisen

Work wear ansatt3

Trond Knudsen

Administrasjon / Salg

Trond har lang erfaring innen salg og jobbet med flere av de store selskapene i Norge, stort sett innen elektriker bransjen. Mannen bak ideen til å starte opp Workwear AS. Ellers på fritiden så er han en aktiv syklist, med mange timer på setet gjennom året. 

Og som styreformann, så er han aldri langt unna noe nytt å begynne med, så skulle vel vært noen timer til i døgnet.

Kristin

Kristin Knudsen

Regnskap

Kristin har over 40 års erfaring i Obos, og masse er erfaring innen kundebehandling og regnskap. Og som kona til styreformann, så slipper hun ikke unna noen arbeidsoppgaver, selv som pensjonist. 

Ellers så fritiden så er barna og barnebarna som er det store fokuset. Samt lidenskapen i å reise. Ikke forvent en smiley når mailen tikker inn, men det betyr ikke at hun ikke smiler for det, for det er på plass.

Morten Solvberg

Morten Sølvberg

Sjåfør

Morten er vår Postman Pat, men mangler sort og hvit katt og rød bil. Han kommer nemlig med vår sorte og mektige Maxus. Ellers så er han er han å se i butikken, og jobber mandag, onsdag og fredag. Om det er noe ekstra, stiller han opp på null komma niks og er ikke redd for å ta i ett tak.

Team Work Wear

– Avd Gjøvik

Stian.2png

Stian Sveum

Avddelingsleder / Salg

Stian er en ivrig jeger på 43 år bosatt på Starum, Østre Toten.

Har jobbet i over 20 år med salg både som ansatt og i eget firma.

De siste årene har Stian arbeidet med agenturer i Norge innen jaktbekledning og utstyr til jakt og fritid.

I tillegg er han og Steinar fotball trenere for jenter 14 Kapp/Lena.

Gjengen hans består av 3 hunder, samboer og tre døtre.

Steinar

Steinar 

Butikksjef